Utisci naših mladenaca


image01

Jelena u venčanici Venera

"Vencanica je radjena po mojoj zamisli i SVAKI detalj i dogovor su bili ispostovani.Poruke koje sam slala sa idejama, pitanjima,nedoumicama.. nailazile su na iscrpne odgovore iz kojih se videlo sa kakvim zarom zelite da budem zadovoljna i da sve bude po zelji musterije a Nela mi je u svemu toliko pomogla da sam sve vreme mislila kako moju svadbu dozivljava nista manje bitnijom nego sopstvenu.Pomogla mi je u osmisljavanju vencanja do NAJSITNIJEG DETALJA! Jako ste profesionalni i verujem da ce sudeci po mom iskustvu i iskrenim komentarima raznih ljudi vas salon postati jedan od poznatijih u Srbiji."

image01

Vladanka i Milan, Beograd

"Hvala na svemu!!!!!!!!!!!!!!Uzivala sam u udobnoj vencanici bez koje najlepsi dan ne bi bio isti!!Puno saveta,sugestija,lepih reci,popusta,cak i dostava vencanice-to je ono sto mozete da ocekujete od profesionalnih vlasnica!!!!!A o izboru firmiranih haljina da i ne govorim!!!!"

image01

Snežana u venčanici PATRICIA, Čačak

"Divni ste, stvarno!!!! Ma, sve je bilo tako divno i emotivno! Pozeleli smo da opet ponovimo sve!
VI + VASE VENCANICE = PRAVI IZBOR SVAKE MLADE!!!! Hvala vam na svemu, diiiivniiiii steeeeee!!!!"

image01

Nataša u venčanici HIPNOTIC, Novi Sad

"Odusevljena sam izborom modela u vasem salonu, stvarno ste posebni i drugaciji. Nisam mogla da se odlucim za jednu vencanicu pa sam nosila dve, Prvu za fotografisanje pre svadbe a drugu na vencanju. Hvala na svemu, najbolji ste :)"

image01

Ana u venčanici Estela, Čačak

"Ja sam vencanicu snimila preko Fb-a, samo sam nju i probala i to je bilo ono sto sam ja zelela. Prelepa je, a i nema osobe na svadbi koja me za istu nije pitala. Sve vas pozdravljam i ljubim!"

image01

Jasmina i Djordje, Beograd

"Za vas salon imam samo reci hvale i toplu preporuku svim buducim mladama! Izbor vencanica je bozanstven, koju god da sam odabrala ne bih pogresila.
Hvala za prelepu i otmenu vencanicu "Rafaelo" za dan vencanja, kao i za romanticnu vencanicu "Lucia" za pre wedding. I jedno ogromno HVALA Neli, Marini i gospodji Ljubici na strpljenju i trudu da moj najlepsi dan bude savrsen! Ostanite i dalje tako divne!"